Eljegyzési gyűrűk

Válogasson óriási eljegyzési gyűrű választékunkból!

eljegyzesi_gyuru_44.jpgeljegyzesi_gyuru_60.jpgeljegyzesi_gyuru_24.jpgeljegyzesi_gyuru_62.jpgeljegyzesi_gyuru_69.jpgeljegyzesi_gyuru_56.jpgeljegyzesi_gyuru_47.jpgeljegyzesi_gyuru_39.jpgeljegyzesi_gyuru_18.jpgeljegyzesi_gyuru_22.jpgeljegyzesi_gyuru_41.jpgeljegyzesi_gyuru_16.jpgeljegyzesi_gyuru_6.jpgeljegyzesi_gyuru_48.jpgeljegyzesi_gyuru_43.jpgeljegyzesi_gyuru_23.jpgeljegyzesi_gyuru_12.jpgeljegyzesi_gyuru_57.jpgeljegyzesi_gyuru_15.jpgeljegyzesi_gyuru_21.jpgeljegyzesi_gyuru_10.jpgeljegyzesi_gyuru_59.jpgeljegyzesi_gyuru_7.jpgeljegyzesi_gyuru_17.jpgeljegyzesi_gyuru_38.jpgeljegyzesi_gyuru_58.jpgeljegyzesi_gyuru_5.jpgeljegyzesi_gyuru_29.jpgeljegyzesi_gyuru_73.jpgeljegyzesi_gyuru_11.jpgeljegyzesi_gyuru_46.jpgeljegyzesi_gyuru_40.jpgeljegyzesi_gyuru_2.jpgeljegyzesi_gyuru_42.jpgeljegyzesi_gyuru_65.jpgeljegyzesi_gyuru_52.jpgeljegyzesi_gyuru_45.jpgeljegyzesi_gyuru_4.jpgeljegyzesi_gyuru_37.jpgeljegyzesi_gyuru_64.jpgeljegyzesi_gyuru_28.jpgeljegyzesi_gyuru_31.jpgeljegyzesi_gyuru_51.jpgeljegyzesi_gyuru_30.jpgeljegyzesi_gyuru_72.jpgeljegyzesi_gyuru_19.jpgeljegyzesi_gyuru_68.jpgeljegyzesi_gyuru_33.jpgeljegyzesi_gyuru_70.jpgeljegyzesi_gyuru_54.jpgeljegyzesi_gyuru_34.jpgeljegyzesi_gyuru_3.jpgeljegyzesi_gyuru_53.jpgeljegyzesi_gyuru_13.jpgeljegyzesi_gyuru_63.jpgeljegyzesi_gyuru_55.jpgeljegyzesi_gyuru_14.jpgeljegyzesi_gyuru_61.jpgeljegyzesi_gyuru_35.jpgeljegyzesi_gyuru_26.jpgeljegyzesi_gyuru_8.jpgeljegyzesi_gyuru_36.jpgeljegyzesi_gyuru_20.jpgeljegyzesi_gyuru_32.jpgeljegyzesi_gyuru_67.jpgeljegyzesi_gyuru_25.jpgeljegyzesi_gyuru_49.jpgeljegyzesi_gyuru_50.jpgeljegyzesi_gyuru_71.jpgeljegyzesi_gyuru_9.jpgeljegyzesi_gyuru_66.jpgeljegyzesi_gyuru_27.jpgeljegyzesi_gyuru_1.jpg

Az eljegyzési gyűrűk általában kötött formájú és anyagú gyűrűk, olyanok melyekről bárki felismeri a tényt, hogy viselője jegyben jár, már megkérték a kezét és erre nagyon büszke is. A kötött forma azt jelenti egy eljegyzési gyűrűnél, hogy egy egyköves úgynevezett szoliter (solitair) gyűrű aranyból, fehéraranyból, akár többszínű aranyból, melyet rendszerint egy briliáns csiszolású gyémánt díszít, éppen ezért, általában a kő a központi alkotó eleme egy eljegyzési gyűrűnek, tehát a kövön van a hangsúly, nem a gyűrűn. Persze ez a jellemvonás akkor érvényesül a legjobban, ha a kő mérete ezt kívánja. De ez nem mindig van így. Mindenesetre egy méretes szép kőről vétek elvonni a figyelmet a körítéssel, mely ebben az esetben pont a gyűrű maga.
Tehát a törvényszerűség az, hogy jelentős briliánshoz, formás, de nem túl feltűnő gyűrű dukál, és fordítva. Hogy milyen egy ideális eljegyzési gyűrű, azt természetesen leendő viselőjének személyisége, felismerhető vagy éppen általa burkoltan közölt igénye határozza meg, nem utolsó sorban azzal a jelentéktelen aprósággal, ami a költségvetésre vonatkozik.
Az eljegyzési gyűrűket nevezzük másképpen kísérő gyűrűknek is, ugyanis a hölgyek általában együtt hordják a később közösen kiválasztott karikagyűrűjükkel együtt valamelyik gyűrűsujjukon. Persze ez sem egy kőbe vésett szabály, de rendszerint az eljegyzési gyűrűt bal kézen kell hordani, akár a karikagyűrűvel együtt, mely házasság után átkerül a jobb kézre. Az tény, hogy a római katolikus szertartás szerint a gyűrűt a jobb kézre kell húzni, de egyéb hagyomány megengedi a bal kézen viselést is, hiszen baloldalunkon van a szívünk. Magyarán erre sincs szabály. Véleményem szerint, mindenki ott hordja eljegyzési gyűrűjét a karikagyűrűjével, vagy anélkül, ahol neki tetszik vagy éppen kényelmes.
Az eljegyzési gyűrű egy olyan gyűrűfajta, melyet az „önjelölt” vőlegénynek egyedül kell kiválasztani és megvásárolni. Persze gyakori eset, hogy a telitalálat nagyobb esélye végett, az urak bevonják a legjobb barátnő, esetleg anyós vagy más fontos személy véleményezését a választásba. Tapasztalataim szerint, ez nem jó ötlet, hiszen a nők hajlamosak csupán a saját igényeiknek megfelelő döntés meghozatalára: Milyen gyűrűt választanék, ha én lennék a jelölt? Ez nagyon kedves, de irreleváns. Pontosan azért, mert a GYŰRŰ-ben a NŐ senkit sem akar látni vagy felfedezni, nem szükséges a történet hozzáfűzés sem, nem akarja, csak azt, hogy ha ránéz eljegyzési gyűrűjére, a párja jusson eszébe, senki más.
 Uraim! Egy kis önállóságot az eljegyzési gyűrű kiválaszásánál!
 Gyakori a viszonyítás is a hölgyek részéről. Hajlamosak arra, hogy az ékszerbolt kirakatában található kínálathoz viszonyítsák eljegyzési gyűrűjüket. Tehát a jó választás az, ha kizárjuk a viszonyítás lehetőségét. A GYŰRŰ olyan legyen, amilyen lehetőleg senkinek sincs.


Milyen a lány, akit szeretek? (Választást segítő teszt)


Milyen frizurát visel?

 1. hosszú a haja
 2. félhosszú szimmetrikus frizurát visel
 3. rövid, sportos
 4. festett/ csíkos   

 

1.,2. = hercegnőnek  3.sportos hölgyeknek 3.4. egyedi gyűrűk

 

Milyen fülbevalót hord?

 1. csak aranyat, formától függetlenül, mindig ugyanazt
 2. lógós fülbevalókat, cserélgeti, anyaga nem jellemző, van neki egy halom.
 3. pici diszkrét bedugós fülbevalókat, anyaga nem jellemző, néha cserélgeti
 4. csak ezüstöt hord.
 5. nem hord/ nincs lyuk a fülében          

 

1.2. hercegnőknek, 3. sportos hölgyeknek 4.5. egyedi

 

Gyűrűk?

 1. minden kezén hord aranygyűrűt.
 2. csak ezüstöt hord, néha cserélgeti
 3. anyaga nem jellemző, mindig ugyanazt hordja
 4. anyaga nem jellemző, cserélgeti
 5. méretes bizsukat hord, rendszerint színeseket.
 6. amit hord, az mind csillog.
 7. egyáltalán nem hord ékszert.    

 

1.4.5.6 hercegnőknek, 2.3. sportos hölgyeknek, 7 egyedi

 

Ruhák?

 1. szenvedélyes gyűjtője a cipőknek, táskáknak
 2. ruhából sosem elég, minden típus és márka megtalálható a repertoárban
 3. csak meghatározott márkákat hord.
 4. minden szín jöhet
 5. csak bizonyos színűek tetszenek számára, márka mindegy
 6. fogalmam sincs

 

1.2. hercegnőknek, 3.4. sportos hölgyeknek, 5.6 egyedi

 

Cipők?

 1. csak magas sarkú cipőt/csizmát hord
 2. ilyet is , olyat is
 3. elegáns, nem túl magas sarkú cipőket hord.
 4. csak laposat hord, nem ritka a sportcipő, vagy a bakancs sem
 5. a cipői színesek
 6. nem tudom, normális cipőket hord
 7. irreleváns     

 

1. hercegnőknek 4.6.7 sportos, 2.3.5 egyedi

 

Kéz?

 1. műkörmöket visel
 2. szép hosszú, általában lakkozott körmei vannak
 3. ápolt keze van, körmét általában nem lakkozza
 4. teljesen rövid körmöket visel
 5. irreleváns              

 

1.2.hercegnő, 3. sportos, 4.5 egyedi

 

Smink?

 1. a sípályán is sminket visel
 2. látható, erős, de ízléses sminket visel
 3. alig látható, de ízléses sminket visel
 4. ritkán sminkel
 5. egyáltalán nem sminkeli magát
 6. irreleváns        

 

1.2. hercegnő, 3.4. sportos, 5.6 egyedi

 

Hobby?

 1. látvány jellegű (TV, mozi, koncert, színház stb.)
 2. gyűjtés jellegű (valamilyen tárgy, esetleg berendezési tárgy, egyéb)
 3. művészi jellegű (maga által, kézművességgel előállított bármi)
 4. mozgás jellegű (torna, tánc stb.)
 5. egyéb
 6. irreleváns 

 

1. hercegnő, 4.5. sportos, 2.3.6. egyedi

 

Akarat?

 1. nagyon akaratos, nehéz befolyásolni, önfejű, tudja mit akar, hangos
 2. nem erőszakos, csendes, de határozott és racionális
 3. érzékeny, kiismerhetetlen, csupa meglepetés
 4. csendes, határozatlan, meggyőzhető, elégedett
 5. nem tudom 

 

1.2. hercegnő, 3. sportos, 4.5 egyedi

 


 

Ön melyik kategóriába tartozik?

 1. hercegnő
 2. sportos
 3. egyedi/individuális

 

 

 

aurart, eljegyzési gyűrű, karikagyűrű olcsón, olcsó karikagyűrű, karikagyűrűk olcsón, olcsó karikagyűrű budapest, egyedi karikagyűrű készítés, ötvös karikagyűrű, ötvös budapest, eljegyzési gyűrű olcsón, olcsó karikagyűrűk, karikagyűrűk, egyedi eljegyzési gyűrű, jegygyűrű olcsó, karikagyűrű, nemesfém gyűrű, karikagyűrű katalógus, karikagyűrű gravírozás, gyémánt ékszerek, karikagyűrű készítő, ékszerkészítés, ötvös, ékszer készítés, ékszerkészítő, ötvös ékszerész budapest, ötvös budapesten, ekszerkeszites, eljegyzési gyűrűk olcsón, olcsó ékszer, olcsó eljegyzési gyűrű, aur art, otvos, ékszerkészítés, budapest olcsó jegygyűrű ,olcsó ékszerek ,karikagyűrű készítés ,jegygyűrű olcsón ,karikagyűrű olcsó ,olcsó gyűrűk ,gyűrűk olcsón ,egyedi gyűrű ,aranyműves ,eljegyzési gyűrű készítés ,egyedi karikagyűrű ,ötvös ékszerész ,arany karikagyűrű olcsón ,olcsó karikagyűrű pár ,karikagyuruk ,briliáns eljegyzési gyűrű ,végtelen gyűrű ,olcsó eljegyzési gyűrűk ,olcsó gyűrű ,olcsó ékszerbolt budapest ,eljegyzési gyűrű katalógus ,ékszerkészités ,egyedi karikagyűrűk ,eljegyzési gyűrű budapest ,ezüst vegyjele ,egyedi ékszerkészítés ,eljegyzési gyűrű olcsó ,egyedi jegygyűrűk ,eljegyzési gyűrű képek ,karikagyűrű árak ,egyedi gyűrűk ,arany eljegyzési gyűrű olcsón ,arany ékszerek olcsón ,ezüst karikagyűrű katalógus ,eljegyzési ajándék ,eljegyzési gyűrű méret ,karikagyűrű gravírozás szöveg ,egyszerű karikagyűrű ,egyedi ékszerkészítés budapest ,drágakövek fajtái ,egyedi ékszerek ,ekszeresz ,arany vegyjele ,akciós karikagyűrűk ,eljegyzési gyűrűk ,egyedi jegygyűrű készítés ,ötvös ékszerek ,olcsó jeggyűrű ,egyedi jegygyűrű ,eljegyzési gyűrű doboz ,ezüst eljegyzési gyűrű olcsón ,olcsó arany karikagyűrű ,14k arany felvásárlási ára ,ötvösmester budapest ,eljegyzési gyuruk ,briliáns ékszerek ,eljegyzesi gyuruk ,arany karikagyűrűk olcsón ,akciós karikagyűrű ,olcsó karikagyűrű árak ,legszebb karikagyűrűk ,olcsó jegygyűrű árak ,aranyműves budapest ,ékszer alapanyag ,karikagyűrű párban olcsón ,olcsó eljegyzési gyűrű árak ,arany 585 ,ezust vegyjele ,jegygyűrű ,karikagyűrű olcsón budapest ,ezüst latin neve ,egyedi gyűrű készítés ,karika gyűrű